Chop ginger root, sugar and garlic. Remove the head and shell from the shrimp. Boil the rice.
Корень имбиря, сахар и чеснок измельчите. Креветки очистите от головы и панциря. Отварите рис.
In a deep bowl, mix the dry ingredients for the marinade (salt, sugar, hot red pepper), add water and stir until the sugar dissolves. Place the shrimp in the marinade and leave for 20 minutes at room temperature.
В глубокой миске смешайте сухие ингредиенты для маринада (соль, сахар, острый красный перец), влейте воду и помешивайте, пока сахар не растворится. Поместите в маринад креветки и оставьте на 20 минут при комнатной температуре.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the ginger with garlic and sugar.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте имбирь с чесноком и сахаром.
Drain the shrimp through a colander and immediately place in the pan with the garlic and ginger. Fry over high heat for 3-4 minutes.
Слейте креветки через дуршлаг и сразу же выложите на сковороду к чесноку и имбирю. Обжаривайте на сильном огне 3-4 минуты.