Cut the chicken fillet into small pieces, the champignon caps into thin slices, and the pepper into strips. Finely chop the leek.
Филе курицы нарежьте небольшими кусочками, шляпки шампиньонов — тонкими пластинами, перец — соломкой. Лук-порей нарежьте мелко.
Take a suitable container and place it on the stove, pour 1 glass of rice into it, pour in two glasses of water, then bring to a boil and simmer under low heat for 15-20 minutes.
Возьмите подходящую емкость и поставьте на плиту, насыпьте в нее 1 стакан риса, залейте двумя стаканами воды, после чего доведите до кипения и варите на медленном огне под крышкой 15-20 минут.
Heat a frying pan with olive oil, add chicken and chopped vegetables and mix well. Fry over medium heat. Once the vegetables are soft, add the peppercorns and pour in the cream. Cook for another 5-10 minutes until the sauce thickens.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом, положите в нее курицу, нарезанные овощи и хорошо перемешайте. Жарьте на среднем огне. Как только овощи станут мягкими, добавьте перец горошком и влейте сливки. Готовьте ещё 5-10 минут, пока соус не загустеет.