Boil the pasta until al dente. Chop the onion and cut the pepper into half rings. Cut salami and mozzarella into slices.
Пасту отварите до состояния аль-денте. Лук измельчите, а перец нарежьте полукольцами. Салями и моцареллу нарежьте ломтиками.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and pepper until half cooked, then add the minced meat and fry for another 5 minutes. Add seasonings.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и перец до полуготовности, затем добавьте фарш и жарьте еще 5 минут. Добавьте приправы.
Add the prepared pasta, tomato sauce to the minced meat and mix. Add salami slices and stir. Spread the mozzarella on top and bake at 190°C in the oven until the cheese has melted.
К фаршу добавьте готовую пасту, томатный соус и перемешайте. Выложите ломтики салями, перемешайте. Сверху распределите моцареллу и запекайте при 190°C в духовке до тех пор, пока не расплавится сыр.