Pass the veal meat through a meat grinder along with carrots, onions and celery. Cook homemade fettuccine for 2-3 minutes in salted water. Then drain the pasta in a colander.
Мясо телятины пропустите через мясорубку вместе с морковкой, луком и сельдереем. Домашние фетучини сварите 2-3 минуты в подсоленной воде. Затем откиньте пасту на дуршлаг.
Heat a frying pan with vegetable and butter and fry the minced meat in a hot mixture for 5-7 minutes. Add thyme, rosemary, salt and pepper to taste and cook for another 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным и сливочным маслом и обжарьте фарш на раскаленной смеси в течение 5-7 минут. Добавьте тимьян, розмарин, посолите и поперчите по вкусу и готовьте еще 5 минут.
Add tomato puree into the minced meat and mix. Add the prepared paste and mix well again.
Введите в фарш томатное пюре и перемешайте. Добавьте готовую пасту и ещё раз хорошо перемешайте.