Prepare all the ingredients specified in the recipe.
Подготовьте все ингредиенты, указанные в рецепте.
Prepare the dough. In a bowl, whisk the eggs, salt and basil with a fork, then pour in the vegetable oil and sift in the flour. Knead a stiff dough and let it stand at room temperature for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В миске взболтайте вилкой яйца, соль и базилик, затем влейте растительное масло и просейте муку. Замесите тугое тесто и дайте ему постоять при комнатной температуре 30 минут.
Roll out the dough into a thin layer and cut into equal strips with a knife or using a noodle cutter. Dust the paste with flour and let it dry on your work surface.
Раскатайте тесто в тонкий пласт и нарежьте на одинаковые полоски ножом или с помощью лапшерезки. Присыпьте пасту мукой и дайте ей подсохнуть на рабочей поверхности.
Boil water in a saucepan, add salt and add fettuccine. Cook the pasta for 2-3 minutes.
В кастрюле вскипятите воду, посолите и добавьте фетучини. Варите пасту 2-3 минуты.