Cut the onion into slices or quarters. Remove the chops from the refrigerator. Preheat oven to 175°C.
Лук нарежьте пластинками или четвертинками. Отбивные достаньте из холодильника. Разогрейте духовку до 175°C.
Season the chops with salt and pepper. Heat a dry frying pan and fry the chops for 5-6 minutes on each side, then place them on a baking sheet lined with parchment and bake for 20 minutes at 175°C.
Отбивные посолите и поперчите. Разогрейте сухую сковороду и обжарьте отбивные по 5-6 минут с каждой стороны, затем выложите их на противень, застеленный пергаментом, и отправьте запекаться на 20 минут при 175°C.
At this time, prepare the sauce: melt the butter in a saucepan and fry the onions, mushrooms and garlic. Pour in brandy and stir. Add cream, salt, pepper and bring the sauce to a boil.
В это время приготовьте соус: в сотейнике растопите сливочное масло и обжарьте на нем лук с грибами и чесноком. Влейте бренди и перемешайте. Добавьте сливки, соль, перец и доведите соус до кипения.