Cut the vegetables and meat into pieces, and slice the garlic.
Овощи и мясо нарежьте кусочками, а чеснок нарежьте слайсами.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the meat until golden brown. Then set the meat aside and fry the vegetables in the same pan for no more than 3-5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте мясо до румяной корочки. Затем отложите мясо в сторону и на этой же сковороде обжарьте овощи, не более 3-5 минут.
Add flour, tomato paste to the vegetables and stir. Pour in the wine and bring to a boil.
К овощам добавьте муку, томатную пасту и перемешайте. Влейте вино и доведите до кипения.
Place the meat, garlic and thyme in the pan. Pour in water, bring to a boil, season and simmer, covered, over low heat for 60 minutes.
В сковороду выложите мясо, чеснок и тимьян. Влейте воду, доведите до кипения, приправьте и тушите под крышкой на маленьком огне 60 минут.