Grate the cheese on a coarse grater, and chop the garlic and onion.
Сыр натрите на крупной терке, а чеснок и лук измельчите.
Mix the onion and garlic and then microwave for 5 minutes on high.
Смешайте лук и чеснок, а затем положите в микроволновку на 5 минут при максимальной мощности.
Combine the minced meat with tomatoes in their own juice, dried basil, salt and pepper. Stir.
Соедините фарш с томатами в собственном соку, сушеным базиликом, солью и перцем. Перемешайте.
In a separate bowl, mix the yogurt with the cream and nutmeg.
В отдельной миске смешайте йогурт со сливками и мускатным орехом.
Grease the bottom of the mold with vegetable oil, pour in a little creamy sauce and distribute the lasagna sheets. Top with minced meat and the next lasagne sheet. Repeat the procedure until you run out of ingredients. The last layer should be a sheet of lasagne. Spread grated cheese on top.
Дно формы смажьте растительным маслом, влейте немного сливочного соуса и распределите листы для лазаньи. Сверху выложите фарш и следующий лист для лазаньи. Повторяйте процедуру, пока у вас не закончатся ингредиенты. Последним слоем должен быть лист лазаньи. Сверху распределите тертый сыр.
Cook lasagna in the microwave for 30-35 minutes at 700 W. Let the lasagna cool for about 10 minutes before serving.
Готовьте лазанью в микроволновке 30-35 минут при мощности 700 Вт. Перед подачей дайте лазанье остыть — примерно 10 минут.