Cut the onion, carrots and celery into small cubes. Preheat the oven to 190°C.
Лук, морковь и сельдерей нарежьте мелким кубиком. Разогрейте духовку до 190°C.
In the bowl of a blender, beat the chickpeas until smooth. Add garlic powder, breadcrumbs, 2 tbsp. l. soy sauce, 2 tbsp. l. tomato paste, olive oil and ground pepper.
В чаше блендера взбейте нут до однородной консистенции. Добавьте чесночный порошок, панировочные сухари, 2 ст. л. соевого соуса, 2 ст. л. томатной пасты, оливковое масло и молотый перец.
Place the resulting mass in a bowl, add chopped vegetables and mix well.
Полученную массу выложите в миску, добавьте измельченные овощи и хорошо перемешайте.
Place the resulting mass in a baking dish and place in the oven for 20 minutes at 190°C.
Получившуюся массу выложите в форму для запекания и отправьте в духовку на 20 минут при 190°C.
At this time, prepare the glaze. In a separate bowl, whisk together the remaining tomato paste, maple syrup, apple cider vinegar, soy sauce, and ground paprika. Spread the resulting sauce over the pie and bake for another 20-25 minutes.
В это время приготовьте глазурь. В отдельной миске смешайте оставшуюся томатную пасту, кленовый сироп, яблочный уксус, соевый соус и молотую паприку. Распределите получившийся соус по пирогу и выпекайте еще 20-25 минут.