Grate the cheese on a fine grater. Preheat oven to 200°C.
Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 200°C.
Boil water in a saucepan. Add some salt. Add Brussels sprouts and cook for about 5 minutes. Drain and set aside cabbage.
Вскипятите воду в кастрюле. Посолите. Выложите брюссельскую капусту и варите ее около 5 минут. Слейте воду и отложите капусту.
Prepare the filling: in a bowl, beat eggs, cream, salt and pepper to taste.
Приготовьте заливку: в миске взбейте яйца, сливки, соль и перец по вкусу.
Place the cabbage in a mold, pour in the egg mixture, and spread the grated cheese on top. Sprinkle the casserole with dried oregano and place in the oven for 20 minutes at 200°C.
Выложите капусту в форму, влейте яичную смесь, сверху распределите тертый сыр. Посыпьте запеканку сушеным орегано и отправляйте в духовку на 20 минут при 200°C.