Cut the tomatoes and mozzarella into thin slices. Boil the asparagus.
Помидоры и моцареллу нарежьте тонкими кружочками. Спаржу отварите.
Make slits along the fillet and turn the chicken out. Season the fillets with salt and pepper to taste and brush each piece with olive oil.
Сделайте надрезы вдоль филе и выверните курицу. Посолите и поперчите по вкусу филе, смажьте каждый кусочек оливковым маслом.
Place tomatoes on one half of the fillet and top with mozzarella and basil leaves. Cover the filling with the other half of the meat and then secure with skewers.
На одну половину филе выложите помидоры, а сверху положите моцареллу и листики базилика. Прикройте начинку другой половиной мяса, а затем закрепите шпажками.
Place the pieces in a mold and bake at 180°C in the oven for about 30 minutes.
Выложите заготовки в форму и запекайте при 180°C в духовке около 30 минут.