Cut the cold butter into cubes. Preheat the oven to 190°C.
Холодное масло нарежьте кубиком. Разогрейте духовку до 190°C.
In a bowl, mix flour, baking powder and cinnamon. Add cold butter and rub the mixture into crumbs with your hands.
В миске смешайте муку, сахар разрыхлитель и корицу. Добавьте холодное масло и перетрите смесь в крошку руками.
In a separate container, beat the egg, syrup and milk.
В отдельной емкости взбейте яйцо, сироп и молоко.
Gradually pour the beaten eggs into the dry mixture, add dried cranberries, drops of chocolate and knead into a smooth dough. Cover the container with the dough with film and place in the refrigerator for 30 minutes.
Постепенно влейте взбитые яйца в сухую смесь, добавьте сушеную клюкву, капли шоколада и замесите однородное тесто. Емкость с тестом закройте пленкой и поставьте в холодильник на 30 минут.
Form the resulting dough into balls and place them on a parchment-lined baking sheet. Flatten each piece on top with a spoon. Send the cookies to bake in an oven preheated to 190°C for 12-15 minutes.
Из полученного теста сформируйте шарики и выложите их на застеленный пергаментом противень. Каждую заготовку сверху приплюсните ложкой. Отправьте печенье выпекаться в заранее разогретую до 190°C духовку на 12-15 минут.