Melt the butter and chop the onion and garlic. Boil the potatoes. Grate the carrots on a coarse grater. Heat the milk. Preheat the oven to 180°C.
Растопите сливочное масло, а лук и чеснок измельчите. Отварите картофель. Морковь натрите на крупной терке. Молоко подогрейте. Разогрейте духовку до 180°C.
Pour melted butter, warm milk, salt, spices into boiled potatoes and mash the potatoes.
В отварной картофель влейте растопленное сливочное масло, теплое молоко, соль, специи и разомните картошку в пюре.
In a heated frying pan with vegetable oil, fry the onion with minced meat, sprinkle with flour, add tomato paste and pour in the broth.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук с фаршем, присыпьте мукой, добавьте томатную пасту и влейте бульон.
Add carrots, corn, peas to the minced meat, mix and simmer in a frying pan under a lid over medium heat for 5-10 minutes. Salt and pepper to taste.
К фаршу добавьте морковь, кукурузу, горошек, перемешайте и тушите в сковороде под крышкой на среднем огне 5-10 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the filling in a baking dish, spread mashed potatoes on top and bake in an oven preheated to 180°C for 20 minutes. Remove the pie from the oven, sprinkle with cheese, return to the oven and continue baking until golden brown.
Начинку выложите в форму для запекания, сверху распределите картофельное пюре и выпекайте в заранее разогретой до 180°C духовке 20 минут. Достаньте пирог из духовки, посыпьте сыром, верните в духовку и продолжайте выпекать до золотистой корочки.