Boil the potatoes, chop the onion.
Картофель отварите, лук измельчите.
In a bowl, mix minced meat, chopped onion, breadcrumbs and egg. Salt and pepper to taste. Roll the resulting minced meat into meatballs, heat a frying pan with vegetable oil and fry the meatballs on all sides, bringing them to readiness.
В миске смешайте фарш, измельченный лук, панировочные сухари и яйцо. Посолите и поперчите по вкусу. Из полученного фарша скатайте тефтельки, Розогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте тефтели со всех сторон, доведя их до готовности.
Melt the butter in a saucepan, add flour and, stirring continuously, add mustard, then cream and cook until thick. Pour the resulting sauce into the meatballs and simmer over low heat in a frying pan for several minutes.
Растопите сливочное масло в сотейнике, добавьте муку и, непрерывно помешивая, добавьте горчицу, затем сливки и варите до загустения. Получившийся соус влейте к тефтелям и тушите на слабом огне на сковороде несколько минут.
Melt the butter in a saucepan, then pour the melted butter into the cream, and then add the resulting mixture to the boiled potatoes. Mash the potatoes.
Растопите сливочное масло в сотейнике, затем влейте растопленное масло в сливки, а после полученную смесь добавьте в отварную картошку. Разомните картошку в пюре.