Peel the shrimp from their shells, tails and intestines located on the back of the seafood. Chop the garlic and chili pepper. Cut the cherry in half. Cook the pasta ahead of time according to package instructions.
Креветки очистите от панцирей, хвостиков и кишечника, расположенного на спинке морепродукта. Чеснок и перец чили измельчите.Черри разрежьте пополам. Пасту сварите заранее, согласно инструкции на упаковке.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the garlic and chili peppers for 2 minutes. Pour in water, add tomato pulp, cherry tomatoes, salt and pepper to taste. Simmer the sauce for 10-15 minutes until desired thickness.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте чеснок и перец чили 2 минуты. Влейте воду, добавьте мякоть томатов, черри, посолите и поперчите по вкусу. Тушите соус 10-15 минут до желаемой густоты.
Add shrimp to the sauce and stir until half cooked. Add the boiled pasta, stir gently and let sit for another couple of minutes.
Добавьте в соус креветки и, помешивая, доведите их до полуготовности. Добавьте отварную пасту, аккуратно перемешайте и дайте настояться еще пару минут.