Boil the chicken fillet, cook the rice. Boil hard-boiled eggs: place the egg in a saucepan, cover with cold water, add 1 tsp. salt, put the pan on the fire. Bring to a boil, cook the egg for 8-10 minutes, then sharply lower the egg into ice water and peel. Chop the garlic and boiled eggs. Chop the carrots, onions and boiled chicken fillet.
Отварите куриное филе, сварите рис. Яйца сварите вкрутую: выложите яйцо в сотейник, залейте холодной водой, добавьте 1 ч. л. соли, поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения, варите яйцо 8-10 минут, затем резко опустите яйцо в ледяную воду, очистите. Чеснок и отварные яйца измельчите. Морковь, лук и отварное куриное филе нарежьте.
Heat a frying pan with vegetable oil, fry onions, carrots and green peas. Add boiled rice, eggs and pieces of boiled fillet.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте лук, морковь и зеленый горошек. Добавьте отварной рис, яйца и кусочки отварного филе.
Pour soy sauce and Tabasco hot sauce into the pan and then stir gently. Cook the dish covered for 2 minutes.
Влейте в сковороду соевый соус, острый соус «Табаско», а затем аккуратно перемешайте. Готовьте блюдо под крышкой 2 минуты.