Boil the chicken fillet. Chop the onion and garlic. Peel the pumpkin and cut into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven to 180°C.
Куриное филе отварите. Лук и чеснок измельчите. Тыкву очистите и нарежьте небольшими брусочками. Сыр натрите на крупной терке. Разогрейте духовку до 180°C.
Heat a frying pan with olive oil and butter, fry the onion and garlic until translucent. Add spinach leaves and simmer.
Разогрейте сковороду с оливковым и сливочным маслом, обжарьте лук и чеснок до прозрачности. Добавьте листья шпината и припустите его.
Place the pumpkin in a mold, drizzle with olive oil, sprinkle with ground pepper and nutmeg and stir. Bake until done in an oven preheated to 180°C for 30 minutes.
Тыкву выложите в форму, сбрызните оливковым маслом, присыпьте молотым перцем и мускатным орехом и перемешайте. Выпекайте до готовности в заранее разогретой до 180°C духовке 30 минут.
Combine the finished pumpkin with boiled fillet and fried spinach.
Готовую тыкву соедините вместе с отварным филе и обжаренным шпинатом.
In a separate bowl, mix grated cheese with cream, salt and pepper to taste. Distribute the cheese mixture over the casserole. Bake in an oven preheated to 180°C for 10 minutes until the cheese is browned.
В отдельной миске смешайте тертый сыр со сливками, посолите и поперчите по вкусу. Сырную массу распределите по запеканке. Выпекайте в разогретой до 180°C духовке 10 минут, пока сыр не подрумянится.