Grate the zucchini (200 g) and squeeze out the juice, cut the remaining zucchini (100 g) into small slices. Beat the egg until fluffy. Preheat the oven to 190°C.
Цукини (200 г) натрите на крупной терке и выжмите сок, оставшиеся цукини (100 г) нарежьте небольшим ломтиками. Яйцо взбейте до пышной пены. Разогрейте духовку до 190°C.
In a bowl, combine the grated zucchini with the beaten eggs, cottage cheese and feta, then add salt and pepper to taste.
В миске смешайте натертый цукини со взбитыми яйцами, творогом и фетой, затем посолите и поперчите по вкусу.
Distribute the resulting mass in the mold, place zucchini slices on top and bake in an oven preheated to 190°C for 20-25 minutes.
Распределите полученную массу в форме, сверху выложите ломтики цукини и отправляйте запекаться в заранее разогретую до 190°C духовку на 20-25 минут.