Boil the potatoes. Grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven to 180°C.
Отварите картофель. Сыр натрите на крупной терке. Разогрейте духовку до 180°C.
Add softened butter, sour cream and garlic powder to boiled potatoes. Add salt and pepper to taste and mash the potatoes.
В вареный картофель добавьте размягченное сливочное масло, сметану и чесночный порошок. Посолите и поперчите по вкусу и растолките картошку в пюре.
Add half the grated cheese and eggs to the potatoes and mix well.
В картошку добавьте половину тертого сыра, яйца и хорошо перемешайте.
Place the resulting mixture in a mold, spread the cheese on top and bake in an oven preheated to 180°C for 15-20 minutes.
Выложите полученную массу в форму, сверху распределите сыр и отправьте запекаться в заранее разогретую до 180°C духовку на 15-20 минут.