Grate the cheese on a fine grater, divide the broccoli into florets, and chop the ham.
Сыр натрите на мелкой терке, брокколи разделите на соцветия, ветчину нарежьте.
Pour hot broth into the pan with rice, salt and pepper to taste. Once the liquid has boiled, cook without stirring for another 6 minutes.
Влейте в кастрюлю с рисом горячий бульон, посолите и поперчите по вкусу. После того, как жидкость закипела, варите, не мешая, еще 6 минут.
Add broccoli florets to the rice and, again without stirring, cook covered for another 6 minutes.
К рису добавьте соцветия брокколи и, опять же не помешивая, варите под крышкой еще 6 минут.
Remove the finished rice from the heat and add the cheese, stirring gently until it melts. Add finely chopped ham, stir and leave the dish for a couple of minutes.
Готовый рис снимите с огня и добавьте сыр, аккуратно перемешивая, пока он не расплавится. Добавьте мелко нарезанную ветчину, перемешайте и оставьте блюдо на пару минут.