Cut the chicken fillet into pieces and the potatoes into thin slices. Chop the garlic.
Куриное филе нарежьте кусочком, а картофель — тонкими кружочками. Чеснок измельчите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken. Add potato slices and simmer covered for 5 minutes, stirring occasionally.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте курицу. Добавьте ломтики картошки и тушите под крышкой 5 минут, периодически помешивая.
In a separate bowl, combine softened butter, minced garlic, honey, lemon juice and cornstarch. Pour in the broth, soy sauce and stir again.
В отдельной миске смешайте размягченное сливочное масло, измельченный чеснок, мёд, сок лимона и кукурузный крахмал. Влейте бульон, соевый соус и еще раз перемешайте.
Pour the mixture into the pan and cook, covered, for about 8 minutes until the potatoes are soft and the sauce thickens.
Влейте смесь в сковороду и готовьте под крышкой около 8 минут до мягкости картофеля и загустения соуса.
Add fresh frozen vegetables to the chicken, stir and cook covered for about 5 minutes.
К курице добавьте свежемороженные овощи, перемешайте и готовьте под крышкой около 5 минут.