Chop the mushrooms and chicken. Chop the garlic. Grate the cheese on a fine grater.
Грибы и курицу нарежьте. Чеснок измельчите. Сыр натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan with vegetable oil and butter, fry the chopped garlic with thyme sprigs, then add the chicken and fry until golden brown. Next, add the chopped mushrooms and sprinkle them with flour. Stir and cook for 1 minute.
Разогрейте сковороду с растительным и сливочным маслом, обжарьте измельченный чеснок с веточками тимьяна, затем добавьте курицу и обжаривайте до золотистого цвета. Далее добавьте нарезанные грибы и присыпьте их мукой. Перемешайте и жарьте в течение 1 минуты.
While stirring the chicken and mushrooms, pour in the cream and broth. Season with salt and pepper to taste, then add the pasta and cook, covered, for 8-10 minutes.
Помешивая курицу с грибами, влейте сливки и бульон. Посолите и поперчите по вкусу, затем добавьте пасту и готовьте под крышкой 8-10 минут.
Remove the finished pasta from the heat, add cheese, spinach and mix gently.
Готовую пасту снимите с огня, добавьте сыр, шпинат и аккуратно перемешайте.