Chop the greens.
Зелень измельчите.
Sift the flour, knead the dough and leave it at room temperature for 30 minutes.
Просейте муку, замесите тесто и оставьте его при комнатной температуре на 30 минут.
In a bowl, combine chopped herbs and canned lentils. Add salt and pepper to taste, add butter and mix well.
В миске смешайте измельченную зелень и консервированную чечевицу. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте масло и хорошо перемешайте.
Roll out the dough. Using the plate as a stencil, cut out identical circles. Place the filling on one side of the circle and cover the other. Run the tines of a fork around the edge to seal the edges.
Раскатайте тесто. Используя тарелку как трафарет, вырежьте одинаковые круги. Выложите начинку на одну сторону круга и закройте другой. Пройдитесь по краю зубчиками вилки, чтобы зафиксировать края.
Heat a frying pan and without adding oil, fry the pieces on both sides until golden brown. Grease the finished kutabs with vegetable oil.
Разогрейте сковороду и без добавления масла обжарьте заготовки с двух сторон до золотистой корочки. Готовые кутабы смажьте растительным маслом.