Chop the sweet pepper and garlic. Divide the broccoli into florets and remove the hard parts. Boil the rice.
Сладкий перец и чеснок нарежьте. Брокколи разделите на соцветия и удалите твердую часть. Отварите рис.
Prepare the sauce: In a separate bowl, combine cold water, apple cider vinegar, soy sauce and garlic powder.
Приготовьте соус: в отдельной миске смешайте холодную воду, яблочный уксус, соевый соус и чесночный порошок.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry bell peppers, broccoli and garlic, add chickpeas to them and mix everything. Pour the sauce into the vegetables, add salt and pepper to taste, and then simmer covered for 10 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте сладкий перец, брокколи и чеснок, добавьте к ним нут и все перемешайте. К овощам влейте соус, посолите и поперчите по вкус, а затем тушите под крышкой 10 минут.
Pour starch diluted with water into the stewed vegetables and mix gently.
В тушеные овощи влейте крахмал, разведенный с водой, и аккуратно перемешайте.