Pre-bake the potatoes. To do this, wash the potatoes, dry with a paper towel, peel, place on a baking sheet covered with parchment, and bake in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes. Then cool the potatoes. Finely chop the pepper. Heat a frying pan with butter and fry the bacon. Separate the yolks from the whites.
Картофель предварительно запеките. Для этого помойте картофель, просушите бумажным полотенцем, очистите, выложите на противень, застеленный пергаментом, и отправьте запекаться в заранее разогретую до 180°C духовку на 20-25 минут. Затем остудите картофель. Перец мелко нарежьте. Разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте бекон.Отделите желтки от белков.
Cut the potatoes in half and carefully remove the core.
Разрежьте картофель пополам и аккуратно выньте сердцевину.
In a separate bowl, combine fried bacon, sweet peppers, cream cheese, yolks, salt and pepper to taste, and then mix gently.
В отдельной миске соедините обжаренный бекон, сладкий перец, творожный сыр, желтки, посолите и поперчите по вкусу, а затем аккуратно перемешайте.
Stuff the potatoes with the resulting mixture, sprinkle with ground paprika and bake in an oven preheated to 180°C for 15-20 minutes.
Полученной массой начините картофель, посыпьте молотой паприкой и выпекайте в заранее разогретой до 180°C духовке 15-20 минут.