Cut the bacon. Peel the tomatoes and then chop them, removing the liquid part first.
Бекон нарежьте. С помидоров снимите кожицу, а затем нарежьте, предварительно удалив жидкую часть.
Fry the bacon in a dry frying pan.
Обжарьте бекон на сухой сковороде.
In a deep bowl, combine curd cheese, eggs, cream, pepper and salt to taste, and then beat well until smooth.
В глубокой миске соедините творожный сыр, яйца, сливки, поперчите и посолите по вкусу, а затем хорошо взбейте до однородной массы.
Add fried bacon and tomatoes to the curd mass and mix gently. Spread the filling into the pie crust. Bake in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
В творожную массу добавьте обжаренный бекон, томаты и аккуратно перемешайте. Распределите начинку в основе для пирога. Выпекайте в заранее разогретой до 200°C духовке 20 минут.