Boil the potatoes. Finely chop the onion and ham. Grate the cheese on a coarse grater. Boil the egg: place the egg in a saucepan, cover with cold water, add 1 tsp. salt, put the pan on the fire. Bring to a boil, cook the egg for 8-10 minutes, then sharply lower the egg into ice water and peel.
Картошку отварите. Лук и ветчину мелько нарежьте. Сыр натрите на крупной терке. Яйцо сварите: выложите яйцо в сотейник, залейте холодной водой, добавьте 1 ч. л. соли, поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения, варите яйцо 8-10 минут, затем резко опустите яйцо в ледяную воду, очистите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and ham.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и ветчину.
Cut the boiled potatoes in half and carefully remove the middle and set it aside in a separate bowl. Add fried ham with onions and grated cheese. Add salt and pepper to taste and stir.
Отварной картофель разрежьте напополам и аккуратно уберите середину и отложите ее в отдельную миску. Туда же добавьте обжаренные ветчину с луком, тертый сыр. Посолите и поперчите по вкусу и перемешайте.
Place the filling in the core of the potato and cover with the other half. Dip the potatoes first in flour, then in egg and breadcrumbs.
В сердцевину картошки выложите начинку и закройте другой половинкой. Обваляйте картофель сначала в муке, затем в яйце и в панировочных сухарях.
For deep frying: take a container, pour vegetable oil into it and bring to a boil on the stove. Then deep fry the potatoes until golden brown.
Для фритюра: возьмите емкость, влейте в нее растительное масло и доведите на плите до кипения. Затем обжаривайте во фритюре картофель до золотистой корочки.