Boil the rice. Cut off the tops of the peppers and carefully remove the core.
Рис отварите. У перцев срежьте верхушку и аккуратно выньте сердцевину.
Place the peppers in a refractory dish and bake in the oven at 180°C for 10-15 minutes. At the same time, heat a frying pan with vegetable oil, and then fry the onion and garlic until golden brown, pour in the tomatoes in their own juice, add vegetable broth and mix well. Add salt, pepper, basil and simmer for 10 minutes over medium heat.
Перцы поместите в огнеупорную форму и запекайте в духовке при 180°C 10-15 минут. В это же время разогрейте сковороду с растительным маслом, а затем обжарьте лук и чеснок до золотистого цвета, влейте томаты в собственном соку, добавьте овощной бульон и хорошо перемешайте. Добавьте соль, перец, базилик и тушите 10 минут на среднем огне.
Mix the minced meat with the egg, add salt and stir. Add boiled rice, tomato sauce and stir again. Stuff the peppers with the resulting mixture.
Фарш смешайте с яйцом, посолите и перемешайте. Добавьте отварной рис, томатную зажарку и ещё раз перемешайте. Полученной смесью нафаршируйте перцы.
Bake the stuffed peppers in the oven at 180°C for 20-25 minutes, then sprinkle each pepper with grated cheese, and then bake for another 5-7 minutes.
Запекайте фаршированные перцы в духовке при температуре 180°C 20-25 минут, затем присыпьте каждый перец тертым сыром, а потом запекайте ещё 5-7 минут.