Pre-bake the potatoes. To do this, wash the potatoes, dry with a paper towel, peel, place on a baking sheet covered with parchment, and bake in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes. Then cool the potatoes and cut them as desired. Boil the egg: place the egg in a saucepan, cover with cold water, add 1 tsp. salt, put the pan on the fire. Bring to a boil, cook the egg for 8-10 minutes, then sharply lower the egg into ice water and peel. Boil the green beans and place them in ice water for a while to prevent them from losing color. Chop the cherry tomatoes and baked potatoes. Mash the tuna with a fork. Cut the egg in half.
Картофель предварительно запеките. Для этого помойте картофель, просушите бумажным полотенцем, очистите, выложите на противень, застеленный пергаментом, и отправьте запекаться в заранее разогретую до 180°C духовку на 20-25 минут. Затем остудите картофель и нарежьте произвольно. Сварите яйцо: выложите яйцо в сотейник, залейте холодной водой, добавьте 1 ч. л. соли, поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения, варите яйцо 8-10 минут, затем резко опустите яйцо в ледяную воду, очистите. Отварите стручковую фасоль и поместите ее на некоторое время в ледяную воду, чтобы она не потеряла цвет. Нарежьте помидорки Черри и запеченный картофель. Разомните вилкой тунец. Разрежьте яйцо пополам.
In a separate bowl, mix lemon juice, honey, mustard, olive oil. Season the salad dressing with salt and pepper to taste.
В отдельной миске смешайте сок лимона, мёд, горчицу, оливковое масло. Посолите и поперчите заправку для салата по вкусу.
Place arugula on a plate, top with green beans, eggs, cherry tomatoes, olives, tuna potatoes. Dress the salad.
На тарелку выложите рукколу, сверху положите стручковую фасоль, яйца, помидоры черри, оливки, тунец картофель. Заправьте салат.