Chop the garlic.
Чеснок измельчите.
Prepare the marinade: mix olive oil, juice of 1 lemon, juice of 1 orange, spices, chopped garlic and sugar in a bowl. Then place the chicken in the marinade and leave for 30 minutes at room temperature.
Приготовьте маринад: смешайте в миске оливковое масло, сок 1 лимона, сок 1 апельсина, специи, измельченный чеснок и сахар. Затем выложите в маринад курицу и оставьте на 30 минут при комнатной температуре.
Place the marinated chicken in a baking dish, add salt and pepper to taste. Add the cut lemon and orange halves, thyme and rosemary sprigs.
Маринованную курицу выложите в посуду для запекания, посолите и поперчите по вкусу. Добавьте разрезанные половинки лимона и апельсина, веточки тимьяна и розмарина.
Bake the chicken in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Выпекайте курицу в разогретой до 180°C духовке 20-25 минут.