Rub the fish with salt and remove excess moisture with a paper towel. Peel the ginger root and cut into thin slices.
Рыбу натрите солью, удалите излишки влаги бумажным полотенцем. Корень имбиря очистите и нарежьте тонкими слайсами.
Place slices of ginger, fish, half of garlic and a sprig of rosemary on the grill pan. Fry in vegetable oil for 7-10 minutes on both sides until golden brown. Pour rice wine over the fish.
На сковороду-гриль выложите слайсы имбиря, рыбу, половинку чеснока и веточку розмарина. Обжаривайте на растительном масле 7-10 минут с двух сторон до золотистой корочки. Вылейте на рыбу рисовое вино.
Prepare the marinade: in a separate bowl, mix soy sauce, 3 tbsp. l. hot water and sugar. Pepper to taste. Pour the marinade over the fish.
Приготовьте маринад: в отдельной миске смешайте соевый соус, 3 ст. л. горячей воды и сахар. Поперчите по вкусу. Вылейте маринад на рыбу.