Wash the mushrooms and tomatoes and dry with a paper towel. Prepare other ingredients called for in the recipe. Preheat the oven to 180°C.
Грибы и помидоры помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте другие ингредиенты, указанные в рецепте. Разогрейте духовку до 180 °С.
Chop the garlic. Cut the tomatoes into medium cubes.
Чеснок измельчите. Помидоры нарежьте средним кубиком.
Cut the mozzarella into medium-thick slices. You will need 8-10 slices.
Моцареллу нарежьте на ломтики средней толщины. Понадобится 8-10 ломтиков.
Separate the champignon stems from the caps. Remove the champignon pulp with a spoon or knife - this way more filling will fit.
Ножки шампиньонов отделите от шляпок. Мякоть шампиньонов удалите ложкой или ножом — так начинки поместится больше.
Place the mushroom caps in a baking dish, pre-greased with oil. Place the pan in the oven and bake the mushrooms for 10 minutes at 180°C.
Шляпки грибов выложите в форму для запекания, предварительно смазанную маслом. Поместите форму в духовку и запекайте грибы 10 минут при 180 °С.
Remove the mushrooms from the oven and stuff them in the following order: garlic, mozzarella, tomatoes.
Достаньте грибы из духовки и нафаршируйте их в такой последовательности: чеснок, моцарелла, помидоры.
Cover each cap with a slice of processed cheese and place the mushrooms in the oven for 10 minutes at 180°C.
Накройте каждую шляпку ломтиком плавленного сыра и отправьте грибы в духовку на 10 минут при 180 °С.
Serve the champignons hot, garnished with finely chopped fresh herbs.
Подавайте шампиньоны горячими, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.
Hot stuffed mushrooms can easily replace a full lunch or dinner; when cold, such mushrooms can be served on lettuce leaves or a bed of arugula.
Горячие фаршированные грибы легко заменят полноценный обед или ужин, в холодном виде такие грибы можно подать на листьях салата или подушке из руколы.