Cut the onion into half rings. Chop the garlic. Wash the mushrooms, dry with a paper towel and cut into slices. Boil the potatoes: place the peeled potatoes in a pan, cover with cold water, add salt, and put the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15-20 minutes until the potatoes are tender. Drain the water from the finished potatoes.
Лук нарежьте полукольцами. Чеснок измельчите. Грибы помойте, просушите бумажным полотенцем и нарежьте слайсами. Сварите картофель: поместите очищенный картофель в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите, поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15-20 минут до готовности картофеля. С готового картофеля слейте воду.
Mash the finished potatoes, add the egg, flour and knead the potato dough. Roll the dough into a sausage shape and cut into small gnocchi.
Готовый картофель растолките в пюре, добавьте яйцо, муку и замесите картофельное тесто. Скрутите тесто колбаской и нарежьте на небольшие ньокки.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic, add the mushrooms and fry until tender. Pour in the cream, salt and pepper to taste and simmer for a few more minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и чеснок, добавьте грибы и жарьте до готовности. Влейте сливки, посолите и поперчите по вкусу и тушите еще несколько минут.
Pour water into the pan, add bay leaf and allspice, bring to a boil and cook the gnocchi for 6-7 minutes until tender.
В кастрюлю влейте воду, добавьте лавровый лист и душистый перец, доведите до кипения и сварите ньокки 6-7 минут до готовности.
Place the prepared gnocchi in the pan with the mushrooms and stir gently.
Выложите готовые ньокки в сковороду к грибам и аккуратно перемешайте.