Peel the onions and carrots and cut into strips. Cut the poultry meat into medium cubes.
Лук и морковь очистите и нарежьте соломкой. Мясо птицы нарежьте средним кубиком.
Heat a saucepan or deep frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 2-3 minutes until golden. Add chicken, carrots, cumin and paprika. Mix well.
Разогрейте сотейник или глубокую сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 2-3 минут до золотистости. Добавьте курицу, морковь, зиру и паприку. Хорошо перемешайте.
Place the heads of garlic, distribute the rice evenly over the meat and vegetables and add hot water so that it is two fingers higher than the rice. Add turmeric, paprika, salt to taste. There is no need to stir the rice.
Выложите головки чеснока, равномерно распределите рис по мясу с овощами и залейте горячей водой, чтобы она была на два пальца выше риса. Добавьте куркуму, паприку, посолите по вкусу. Рис мешать не надо.
Cook the pilaf covered for about 30-35 minutes until the rice is cooked. At the end, mix well.
Готовьте плов под крышкой около 30-35 минут до готовности риса. В конце хорошо перемешайте.