Heat the milk in a saucepan on the stove or in the microwave. Melt the butter in a saucepan on the stove or in the microwave.
Молоко подогрейте в сотейнике на плите или в СВЧ-печи. Сливочное масло растопите в сотейнике на плите или в СВЧ-печи.
Pour the broth into the pan, put on fire. Add rosemary and garlic to the broth. Bring to a boil, add salt and potatoes. Cook until the potatoes are done for 10-15 minutes.
Бульон влейте в кастрюлю, поставьте на огонь. Добавьте в бульон розмарин, чеснок. Доведите до кипения, посолите и добавьте картофель. Варите до готовности картофеля 10-15 минут.
Add hot milk, melted butter, sour cream to the finished potatoes, add salt and pepper to taste and mash the potatoes.
В готовый картофель добавьте горячее молоко, растопленное масло, сметану, посолите и поперчите по вкусу и растолките картошку в пюре.