Cut the onion into cubes and the mushrooms into slices.
Лук нарежьте кубиком, а грибы — пластинками.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until golden brown, then add the mushrooms and simmer until tender.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до золотистой корочки, затем добавьте грибы и тушите до готовности.
Puree the roast until smooth.
Пюрируйте зажарку до однородной консистенции.
Melt the butter in a saucepan, add flour and mix well. Pour in some of the broth and stir again.
Растопите сливочное масло в сотейнике, добавьте муку и хорошенько перемешайте. Влейте часть бульона и снова перемешайте.
Add chopped mushrooms and onions, pour in the remaining broth and bring to a boil.
Добавьте измельченные грибы и лук, влейте оставшийся бульон и доведите до кипения.
Pour in the cream, add salt, pepper and mix well so that the spices are evenly distributed in the soup.
Влейте сливки, добавьте соль, перец и хорошо перемешайте, чтобы специи равномерно распределились в супе.