Cut the gingerbread cookies in half. Prepare other ingredients according to recipe.
Пряники разрежьте пополам. Подготовьте другие ингредиенты, согласно рецепту.
Prepare sour cream: beat sugar and sour cream in a bowl until the sugar is completely dissolved and a fluffy mass forms.
Приготовьте сметанный крем: в миске взбейте сахар со сметаной до полного растворения сахара и образования пышной массы.
Place a layer of gingerbread halves in the cake pan, then a layer of sour cream. Layer the cake until you run out of ingredients. The last layer should be sour cream.
В форму для торта выложите слой из половинок пряников, затем слой сметанного крема. Выкладывайте торт слоями, пока не закончатся ингредиенты. Последним слоем должен быть сметанный.
Place the finished cake in the refrigerator for 2-3 hours to soak it.
Готовый торт поставьте холодильник на 2-3 часа, чтобы он пропитался.