Wash vegetables and fillets and dry with a paper towel. Peel the garlic. Preheat oven to 200°C. Soak wooden skewers in cold water - this is necessary so that they do not burn in the oven.
Овощи и филе помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите. Разогрейте духовку до 200 °С. Деревянные шпажки замочите в холодной воде — это необходимо, чтобы они не горели в духовке.
Chop the garlic. Chop the vegetables and fillets fairly large.
Чеснок измельчите. Овощи и филе нарежьте достаточно крупно.
Place the ingredients in a deep bowl. Add soy sauce, salt, red and black pepper, Provençal herbs. Stir and leave to marinate for 30 minutes.
Выложите ингредиенты в глубокую миску. Добавьте соевый соус, соль, красный и черный перец, прованские травы. Перемешайте и оставьте мариноваться на 30 минут.
Assemble the turkey and vegetables onto wooden skewers in the following order: zucchini, fillet, eggplant, fillet, bell pepper, fillet.
Индейку и овощи соберите на деревянные шпажки в такой последовательности: кабачок, филе, баклажан, филе, болгарский перец, филе.
Place the kebabs in the oven for 30 minutes at 200°C. Remember to turn the kebabs every 5 minutes to ensure they cook evenly.
Отправьте шашлычки в духовку на 30 минут при при 200 °С. Не забывайте каждые 5 минут переворачивать шашлычки, чтобы они приготовились равномерно.
Serve the finished kebabs generously sprinkled with finely chopped fresh herbs and sour cream sauce based on sour cream and garlic.
Готовые шашлычки подавайте, щедро посыпав мелко нарубленной свежей зеленью и сметанным соусом на основе сметаны и чеснока.