Prepare all ingredients. Lay them out on the table for ease of use. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Выложите их на стол для удобства использования. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Take a deep bowl and crack a chicken egg into it. Separate the white from the yolk. Stir the yolk in a bowl.
Возьмите глубокую миску и разбейте в нее куриное яйцо. Отделите белок от желтка. Размешайте желток в миске.
Dust a clean surface with a little flour. Lay out the rich yeast dough and divide it into 4 parts.
Посыпьте чистую поверхность небольшим количеством муки. Выложите сдобное дрожжевое тесто и разделите его на 4 части.
Roll out each of the four pieces thinly and dust again with a little flour.
Тонко раскатайте каждую из четырех частей и вновь посыпьте небольшим количеством муки.
Roll the rolled out dough into a roll and pinch the edges. Then fold the roll, connecting both edges together.
Заверните раскатанное тесто в рулет и защипните его края. Затем сложите рулет, соединив оба края между собой.
Cut through the half-folded rolls to create a heart shape. Brush the dough pieces with egg yolk, a small amount of vegetable oil and sprinkle with sugar. Place baking paper on a baking sheet and place dough “hearts” on it.
Прорежьте не до конца сложенные рулеты так, чтобы получилась форма сердца. Смажьте заготовки из теста яичным желтком, небольшим количеством растительного масла и посыпьте сахаром. Выложите на противень бумагу для выпечки, а на нее выложите «сердечки» из теста.
Bake the heart buns for 25–30 minutes in an oven preheated to 180 C. Once the baked goods are ready, cool them by removing the pan from the oven. Leave the baking for 5-7 minutes. Ready!
Выпекайте булочки-сердечки 25–30 мин в разогретой до 180 С духовке. Как только выпечка будет готова, остудите ее, вытащив противень из духовки. Оставьте выпечку на 5–7 минут. Готово!
Once the baked goods have cooled slightly from the oven, remove them from the baking sheet and place them on a nice plate. Serve heart buns with sugar for tea! Bon appetit!
После того, как выпечка слегка остыла после духовки, снимите ее с противня и выложите на красивую тарелку. Подавайте булочки-сердечки с сахаром к чаю! Приятного аппетита!