Check all the necessary ingredients, wash the vegetables, chicken eggs and herbs, rinse and dry the chicken fillet, prepare the work surface, hard-boil the chicken eggs.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, куриные яйца и зелень, промойте и обсушите куриное филе, подготовьте рабочую поверхность, отварите вкрутую куриные яйца.
Dice the potatoes, chicken fillet and onions.
Нарежьте кубиками картофель, куриное филе и репчатый лук.
Grate the beets and carrots on a coarse grater.
Натрите на крупной терке свеклу и морковь.
Cut hard-boiled chicken eggs into slices.
Нарежьте дольками куриные яйца, сваренные вкрутую.
Chop the herbs and garlic cloves.
Измельчите зелень и зубчики чеснока.
Set the chicken broth to simmer. When the broth boils, reduce the gas to low.
Поставьте вариться бульон на курином филе. Когда бульон закипит, уменьшите газ до минимума.
Place beets, onions, carrots and garlic in a frying pan with a small amount of vegetable oil.
Выложите свеклу, лук, морковь и чеснок на сковороду с небольшим количеством растительного масла.
Add half a glass of broth or water, salt and black pepper to taste. Simmer the roasted beetroot soup under a closed lid for 10-15 minutes.
Добавьте половину стакана бульона или воды, соль и черный перец по вкусу. Тушите зажарку для свекольника под закрытой крышкой в течение 10-15 минут.
Place the roast in the broth and cook for 10-15 minutes. Add chopped potatoes to the soup.
Выложите зажарку в бульон и варите 10-15 минут. Добавьте в суп нарезанный картофель.
Cook the beetroot soup for another 7-10 minutes. Let the soup brew.
Варите свекольник еще 7-10 минут. Дайте супу настояться.
Place the beetroot soup on serving plates, add two slices of boiled chicken egg and chopped herbs. Bon appetit!
Разложите свекольник по порционным тарелкам, добавьте две дольки вареного куриного яйца и нарезанную зелень. Приятного аппетита!