Prepare the required amount of ingredients and place them on the table for ease of preparation. Rinse vegetables under running water.
Подготовьте необходимое количество ингредиентов, выложите их на стол для удобства приготовления. Овощи промойте под проточной водой.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
Cut the sausages into slices.
Сосиски нарежьте кружочками.
Peel the pepper from seeds and cut into thin strips.
Перец очистите от семян и порежьте тонкой соломкой.
Place the onion in a hot frying pan with a little vegetable oil and fry for 3 minutes. Then add the pepper and continue to cook, stirring occasionally, for another 3-4 minutes.
На раскаленную с небольшим количеством растительного масла сковороду выложите лук, обжаривайте в течение 3 минут. Затем добавьте перец, продолжайте жарить, периодически перемешивая, в течение еще 3-4 минут.
Add chopped sausages to the vegetables, add salt and pepper to taste, add your favorite spices if necessary, mix everything well.
К овощам выложите нарезанные сосиски, посолите, поперчите по вкусу, по необходимости добавьте любимые специи, все хорошо перемешайте.
Fry the dish until the vegetables are ready for another 5-7 minutes, stirring occasionally. When ready, remove from heat and serve.
Жарьте блюдо до готовности овощей еще минут 5-7, периодически перемешивая. По готовности снимите с огня и подавайте к столу.
This dish can be served either on its own or in combination with your favorite side dish - for example, boiled buckwheat. If desired, you can decorate with cherry halves and finely chopped dill. Bon appetit!
Такое блюдо можно подавать как самостоятельное, так и в сочетании с любимым гарниром – например, отваренной гречей. По желанию можно украсить половинками черри и мелко порубленным укропом. Приятного аппетита!