Prepare the ingredients needed to prepare the trout steaks and place them on your work surface within easy reach.
Подготовьте ингредиенты, необходимые для приготовления стейков из форели, и расположите их на рабочей поверхности в ближнем доступе.
Finely grate the zest of two oranges, mix the zest with brown sugar, add salt and pepper to taste. Spread the mixture onto the fish and refrigerate for 1 hour.
Натрите на мелкую терку цедру двух апельсинов, смешайте цедру с коричневым сахаром, добавьте соль и перец по вкусу. Намажьте рыбу получившейся смесью и поставьте в холодильник на 1 час.
After the fish has been marinated, wash it and grill it on a preheated grill without oil. Grill trout for 3-4 minutes on each side.
После того как рыба замаринуется, помойте ее и жарьте на предварительно разогретом гриле без масла. Держите форель на гриле по 3-4 минуты с каждой стороны.
Serve the cooked steaks with a sauce, such as a savory herbed yogurt sauce or teriyaki sauce that works well. You can also complement the dish with orange slices and garnish with fresh herbs.
Подавайте готовые стейки с соусом, например, отлично подойдет пикантный соус на основе йогурта с травами или соус терияки. Также можно дополнить блюдо слайсами апельсинов и украсить свежей зеленью.