Open a can of stew. Pour water into a saucepan, add salt, and bring to a boil. Prepare other ingredients called for in the recipe.
Откройте банку тушенки. В кастрюлю налейте воды, посолите, доведите до кипения. Подготовьте другие ингредиенты, указанные в рецепте.
Place pasta in boiling water and cook according to package instructions.
В кипящую воду выложите макароны и сварите их, согласно инструкции на упаковке.
While the pasta is cooking, cut the onion into small cubes.
Пока макароны варятся, лук нарежьте мелким кубиком.
Drain the water from the finished pasta. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 2-3 minutes over medium heat until golden.
С готовых макарон слейте воду. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 2-3 минуты на среднем огне до золотистости.
Add the stew to the onion and cook, stirring, for 5 minutes.
Добавьте к луку тушенку и жарьте, помешивая, 5 минут.
Add the prepared pasta to the pan, stir, salt and pepper to taste, cook for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду готовые макароны, перемешайте, посолите и поперчите по вкусу, готовьте еще 5 минут.
Pasta with stew is ready. Serve the pasta hot, garnished with finely chopped fresh herbs.
Макароны с тушенкой готовы. Подавайте макароны горячими, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.
You can add a couple of spoons of tomato paste to the stew, so the dish will become tastier and richer in taste.
К тушенке можно добавить пару ложек томатной пасте, так блюдо станет вкуснее и насыщеннее по вкусу.