1 day before cooking, wash and soak the liver in milk. Peel the onion, boil and peel the eggs.
За 1 день до готовки помойте и замочите печень в молоке. Очистите лук, отварите и очистите яйца.
Cut the liver into pieces and roll in flour. Then fry in a frying pan on each side.
Нарежьте печенку кусочками и обваляйте в муке. Затем обжарьте на сковородке с каждой стороны.
Cut the onion into rings and add to the liver along with sour cream, pepper and salt. Mix well, add water and simmer for 15 minutes.
Лук нарежьте кольцами и добавьте к печенке вместе со сметаной, поперчите и посолите. Хорошо перемешайте, залейте водой и тушите 15 минут.
Grate the cheese and eggs on a fine grater. Add oil and stir.
Сыр и яйца натрите на мелкой терке. Добавьте масло и перемешайте.
Grind the liver in a food processor or blender and place on cling film.
Печень измельчите в кухонном комбайне или блендере, выложите на пищевую пленку.
Place the filling on the liver mass and use the film to roll the roll. Let cool and put in the refrigerator for 3-4 hours.
Выложите начинку на массу из печени и с помощью пленки закрутите рулет. Дайте остыть и уберите в холодильник на 3-4 часа.
Cut the roll into pieces and sprinkle with fresh chopped dill. A salad of fresh vegetables goes well with this roll.
Нарежьте рулет на кусочки и посыпьте свежим рубленным укропом. К этому рулету хорошо подойдет салат из свежих овощей.