Remove the fish's head, tail and fins, and remove the entrails. Cut into fillets and rinse well.
Удалите у рыбы голову, хвост и плавники, извлеките внутренности. Разделайте на филе, хорошо промойте.
Spread cling film on a work surface and place the herring fillet skin side down on top, also cover the fillet with film. Gently beat the fish so as not to tear it. Remove cling film.
На рабочей поверхности расстелите пищевую пленку и уложите сверху филе сельди кожей вниз, филе также накройте пленкой. Аккуратно отбейте рыбу так, чтобы не порвать. Удалите пищевую пленку.
Pass the garlic through a press and mix with melted cheese. Add chopped dill to the filling and stir.
Пропустите чеснок через пресс и смешайте с плавленым сыром. Добавьте в начинку измельченный укроп и перемешайте.
Place the finished filling on the fillet and roll it into a roll, wrap it in cling film and refrigerate for 2-3 hours. After this, remove the film and cut into portions.
Выложите готовую начинку на филе и сверните в рулет, заверните в пищевую пленку и поставьте в холодильник на 2-3 часа. После этого снимите пленку и нарежьте порционными кусочками.
Serve with fresh herbs.
Подавайте со свежей зеленью.