Sift the flour. Remove kefir and butter from the refrigerator in advance so that they warm to room temperature.
Просейте муку. Заранее достаньте кефир и масло из холодильника, чтобы они согрелись до комнатной температуры.
Mix flour, butter, salt, soda and grind into crumbs. First break the butter into pieces.
Смешайте муку, масло, соль, соду и перетрите в крошку. Масло предварительно разломайте на кусочки.
Add kefir and knead the dough. Dust the counter with flour and roll out the dough to 0.5 cm thick.
Добавьте кефир и замесите тесто. Посыпьте стол мукой и раскатайте тесто до толщины 0,5 см.
Brush the dough with butter and sprinkle with cinnamon sugar.
Смажьте тесто маслом и посыпьте сахаром с корицей.
Roll up the roll, cut into small pieces 2 cm thick. Place them on parchment paper and place in an oven preheated to 200 °C for 20 minutes.
Сверните рулет, нарежьте на небольшие кусочки толщиной 2 см. Выложите их на пергаментную бумагу и отправьте в разогретую до 200 °C духовку на 20 минут.
Serve the rolls with jam or syrup.
Подавайте рулетики к столу вместе с вареньем или сиропом.