Pour warm milk over the yeast, sift the flour.
Залейте дрожжи теплым молоком, просейте муку.
Add melted butter and sugar to the yeast, then a little flour and mix well.
Добавьте в дрожжи растопленное масло и сахар, затем немного муки и хорошо перемешайте.
Pour in the milk, eggs and the rest of the flour. Knead the dough and let it stand for a while.
Влейте молоко, яйца и всыпьте остальную муку. Замесите тесто и дайте ему немного постоять.
Cut the lemon into pieces and grind in a blender along with nuts and prunes.
Лимон нарежьте на кусочки и измельчите в блендере вместе с орехами и черносливом.
Roll out the dough into a layer, place on parchment paper and place the filling on top, sprinkle with powdered sugar.
Раскатайте тесто в пласт, положите на пергаментную бумагу и выложите сверху начинку, посыпьте сахарной пудрой.
Wrap the roll, brush with yolk mixed with milk and place in an open oven for 15 minutes, then close and bake for 45 minutes at 180°C.
Заверните рулет, смажьте желтком, смешанным с молоком, и отправьте в открытую духовку на 15 минут, затем закройте и выпекайте 45 минут при температуре 180 °C.
Let the roll cool slightly and brush it with honey.
Дайте рулету чуть остыть и смажьте его медом.
Cut the roll into pieces and decorate with the remaining dried fruits.
Нарежьте рулет на кусочки и украсьте оставшимися сухофруктами.