Wash the vegetables, beat the egg. If you have frozen dough, remove it from the refrigerator in advance.
Помойте овощи, взбейте яйцо. Если у вас замороженное тесто, то заранее достаньте из холодильника.
Place the dough on parchment paper and brush with mustard.
Выложите тесто на пергаментную бумагу и смажьте горчицей.
Cut half the cheese, ham, tomato and cucumbers into cubes. Place everything on top of the dough.
Нарежьте кубиками половину сыра, ветчину, помидор и огурцы. Выложите все поверх теста.
Grate the remaining cheese. Sprinkle it over the roll filling.
Оставшийся сыр натрите на терке. Посыпьте им начинку рулета.
Wrap the roll so that the filling is not visible. Brush the roll with egg and sprinkle with sesame seeds. Place in an oven preheated to 180°C for 25 minutes.
Заверните рулет так, чтобы начинки не было видно. Смажьте рулет яйцом и посыпьте кунжутом. Отправляйте в разогретую до 180°C духовку на 25 минут.
Cut the slightly cooled roll into pieces and serve, sprinkled with finely chopped fresh parsley.
Немного остывший рулет нарежьте на кусочки и подавайте, посыпав мелко нарезанной свежей петрушкой.