Rinse the meat thoroughly, cut off the wings and legs, make a cut along the back and, starting from the tailbone, separate the meat with skin from the bones.
Хорошенько промойте мясо, отрежьте крылышки и окорочка, сделайте надрез вдоль спины и, начиная с копчика, отделите мясо с кожей от костей.
Cut the fruit into slices or wedges. Brush the chicken with oil, sprinkle with salt to taste and add slices of canned fruit. Roll up the roll and tie with thick thread or twine. Coat the finished roll with sweet chili.
Нарежьте фрукты ломтиками или дольками. Смажьте курицу маслом, посыпьте солью по вкусу и выложите ломтики консервированных фруктов. Сверните рулет и свяжите толстой ниткой или бечевкой. Обмажьте готовый рулет сладким чили.
Preheat the oven to 180℃. Place the chicken roll on a baking sheet and bake for 60 minutes. Periodically turn the roll over and pour over the resulting juice.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Выложите куриный рулет на противень и поставьте запекаться на 60 минут. Периодически переворачивайте рулет и поливайте образовавшимся соком.
Remove the roll from the oven, remove from the baking sheet and let cool. Then weigh the chicken down (for example, place it in a frying pan, cover with a flat lid and place a pan of water on top) and place in a cool place for 6 hours. After 6 hours, remove the roll, remove the threads and cut into portions.
Достаньте рулет из духовки, снимите с противня и дайте остыть. Затем придавите курицу грузом (например, переложите в сковороду, накройте плоской крышкой и поставьте сверху кастрюлю с водой) и поставьте в прохладное место на 6 часов. Через 6 часов достаньте рулет, снимите нитки и нарежьте на порционные кусочки.
You can serve the finished dish with chili sauce or candied fruit.
Подавать готовое блюдо можно с соусом чили или фруктовыми цукатами.