Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Mushrooms stuffed with chicken and cheese Грибы, фаршированные курицей и сыром

Грибы, фаршированные курицей и сыром Mushrooms stuffed with chicken and cheese

Mushrooms stuffed with chicken and cheese can be served as both a main course and an appetizer. They are equally good hot or cold. This combination of foods is an excellent balance of calories, protein, fat and fiber. The recipe is very simple and does not take much time. If you decide to cook mushrooms for dinner, you can give preference to cheese and sour cream with a low fat content.


Грибы, начиненные курицей и сыром, подойдут и как основное блюдо, и как аппетитная закуска. Они вкусны как горячими, так и в охлаждённом виде. Такое сочетание ингредиентов обеспечивает гармонию калорий, белков, жиров и клетчатки. Рецепт несложный и отнимает минимум времени. Если готовите их на ужин, можно выбрать сыр и сметану с пониженным содержанием жира.


Steps / Шаги:

  1. Wash the mushrooms and chicken breast and dry with a paper towel. Prepare other ingredients called for in the recipe. Preheat the oven to 180°C.
    Грибы и куриную грудку помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте другие ингредиенты, указанные в рецепте. Разогрейте духовку до 180 °С.
  2. Peel the onion and cut into small cubes.
    Лук очистите и нарежьте мелким кубиком.
  3. Cut the chicken breast into 1x1 cm cubes.
    Куриную грудку нарежьте кубиком 1х1 см.
  4. Separate the champignon stems from the caps. Cut the legs into thin strips. Place the mushroom caps in a baking dish, pre-greased with oil. Place the pan in the oven and bake the mushrooms for 10 minutes at 180°C.
    Ножки шампиньонов отделите от шляпок. Ножки нарежьте тонкой соломкой. Шляпки грибов выложите в форму для запекания, предварительно смазанную маслом. Поместите форму в духовку и запекайте грибы 10 минут при 180 °С.
  5. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 2-3 minutes, then add the mushroom stems to the onion and fry for another 7-10 minutes.
    Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 2-3 минуты, затем добавьте к луку ножки грибов и жарьте еще 7-10 минут.
  6. Add the chicken breast to the frying pan with the onions and mushrooms and fry over medium heat for 7 minutes. Add sour cream, salt and pepper to taste, simmer for 10 minutes over low heat. Let the filling cool slightly.
    На сковородку к луку и грибам добавьте куриную грудку и жарьте на среднем огне 7 минут. Добавьте сметану, посолите и поперчите по вкусу, тушите 10 минут на медленном огне. Дайте начинки немного остыть.
  7. Remove the mushrooms from the oven and place the prepared filling inside the caps. Then cut the cheese into slices commensurate with the diameter of the caps. Cover each cap with a piece of cheese and place in the oven for 10 minutes at 180°C.
    Грибы достаньте из духовки, внутрь шляпок выложите готовую начинку. Затем сыр нарежьте на ломтики, соразмерных диаметру шляпок. Накройте каждую шляпку кусочком сыра и отправьте в духовку на 10 минут при 180 °С.
  8. Hot stuffed mushrooms can easily replace a full lunch or dinner; when cold, such mushrooms can be served on lettuce leaves.
    Горячие фаршированные грибы легко заменят полноценный обед или ужин, в холодном виде такие грибы можно подать на листьях салата.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому